Temat: VL 4000
Ktoś z forumowiczów wie co będzie siedziało we wnętrzu tej głowicy? Jakiekolwiek dane techniczne...
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś z forumowiczów wie co będzie siedziało we wnętrzu tej głowicy? Jakiekolwiek dane techniczne...
a gdzie słyszałeś o takiej lampie?
Ps Teatr ją zapowiedział
Raczej zapowiedział VL, a PS Teatr jako dystrybutor w PL podał informację na swoim FB  .
.
Dopóki VL niepoda szerszych informacji to trudno oczekiwać info co to będzie.
Sam nie mogę się doczekać...
makon moim zdaniem to w dwie strony pojdzie albo bedzie rozpierdol na kółkach albo spektakularna klęska:)
Jeżeli okażą się udane, to ciekawe jak szybko zaopatrzy się w nie Transcolor  . Może wtedy spadną ceny starszych wersji VL
. Może wtedy spadną ceny starszych wersji VL  .
 .
makon moim zdaniem to w dwie strony pojdzie albo bedzie rozpierdol na kółkach albo spektakularna klęska:)
     moim skromnym zdaniem to będzie ROZPIERDOL!  gdzies czytałem że philips pracuje (albo juz jest gotowy) na palnikiem chyba 2300 WATT
   gdzies czytałem że philips pracuje (albo juz jest gotowy) na palnikiem chyba 2300 WATT  , zrobią coś podobnego do PRG BAD BOY
   , zrobią coś podobnego do PRG BAD BOY
Jeżeli okażą się udane, to ciekawe jak szybko zaopatrzy się w nie Transcolor
. Może wtedy spadną ceny starszych wersji VL
.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale raczej nowe produkty VL nie wpływają na ceny starych. Nie bez powodu stosunkowo mało jest VL2500/3000 z drugiej ręki. Poza tym z informacji jakie posiadam to produkty VL w tej chwili na rynku PL mają całkiem przystępną cenę i dużo się zmieniło w ostatnich latach w tym temacie.
Uprzedzę niektóre wpisy... nie napisałem, że są za darmo 
Indiana-Jacewicz napisał/a:Jeżeli okażą się udane, to ciekawe jak szybko zaopatrzy się w nie Transcolor
. Może wtedy spadną ceny starszych wersji VL
.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale raczej nowe produkty VL nie wpływają na ceny starych. Nie bez powodu stosunkowo mało jest VL2500/3000 z drugiej ręki. Poza tym z informacji jakie posiadam to produkty VL w tej chwili na rynku PL mają całkiem przystępną cenę i dużo się zmieniło w ostatnich latach w tym temacie.
Uprzedzę niektóre wpisy... nie napisałem, że są za darmo
  u nowego dystrybutora średnio 30% taniej   ))
))
Wiadomo, za darmo na świecie nic nie ma. Swoją drogą to uważam, że VL na rynku wtórnym jest mało z jeszcze jednego powodu - są za dobre by je sprzedawać. Oczywiście są modele mniej lub bardziej udane  . Ostatnio na alledrogo było bodajże 12 VL , chyba 700W. Nie wiem czy się sprzedały, nie śledziłem sytuacji.
 . Ostatnio na alledrogo było bodajże 12 VL , chyba 700W. Nie wiem czy się sprzedały, nie śledziłem sytuacji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 10 zapytań ]