Temat: Problem z Eurolite PD-2
Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » Problem z Eurolite PD-2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
Radzę zakupić nowy skaner Eurolite PD-2.
stary, paliłeś coś? Nie włącza się, ale się włącza, kręci się ale nie kręci, ale nie kręci w jedną stronę, jak działa to nie działa.
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-09-26 06:26:35)
Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
stary, paliłeś coś? Nie włącza się, ale się włącza, kręci się ale nie kręci, ale nie kręci w jedną stronę, jak działa to nie działa.
Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
Panowie Szanowni, rozumiem nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia. Mam Was na oku.
na pewno odpaliłeś go w trybie light to sound?
A jak można to załączyć ?
MateuszJ napisał/a:Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
DOMINIK napisał/a:Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
Panowie Szanowni, rozumiem nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia. Mam Was na oku.
Panie administratorze kolega zadał pytanie i nawet nie raczy odpisać, pomijając że pytanie zostało dość kiepsko sformułowane ![]()
Wiem, że to zabrzmi głupio, ale można jakąś podpowiedź
Co do tej strony podanej wyżej.
Ostatnio edytowany przez Rejkoks16 (2013-09-27 14:41:37)
Strona 17.
a cokolwiek wiesz w ogóle o DMXie i tym na jakiej zasadzie takie urządzenia działają? bo jeśli nie masz fundamentalnej wiedzy, to za każdym razem będziesz natrafiał na "problemy"
Próbowałem wszystkie programy i nic cały czas lustro robi pełne obroty ![]()
A co do dmx to mam zamiar połączyć 2 skanery i 4 pary (pierwszy raz będę coś podłączał przez DMX)
A czym chcesz tym sterować? Po uważnym przeczytaniu instrukcji stwierdzam, że Ten skaner NIE POSIADA możliwości regulacji obrotów koła lustrzanego! Skoro w protokole dmx masz jak byk napisane 1 kanał to dimmer, 2 to czerwony, 3 to zielony, czwarty to niebieski. Więc radzę zapoznać się z produktem przed jego zakupem i jak najszybciej rozpocząć naukę języków. Tryb o którym jest mowa czyli light to music polega tylko na zmianie kolorów w rytm muzyki. Nawet w opisie jego modów na początku instrukcji w opisanych wbudowanych efektach masz napisane, że zmienne są tylko atrybuty kolorów + strobo. Temat na elektrodę do działu dyskoteka. Czyli łapotologicznie: lustro zawsze będzie się kręcić na pełnych obrotach, bo ten skaner nie potrafi inaczej.
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-09-28 07:14:31)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 10 zapytań ]