Odp: Hydepark
cztery niezależne punkty, pełny zakres kątów w pionie i poziomie
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cztery niezależne punkty, pełny zakres kątów w pionie i poziomie
A tak wracając do zawiesi - pasów, pas parciany po zamoczeniu traci swoje właściwości i nie nadaje się do dalszego użytkowania !
A tak na marginesie pasy tz ściągające też nie mogą być używane do podwieszania ładunków
szkoda, że nie mam zdjęcia podłączenia tego blindera do dimera
ale był obsługiwany przez 4 kanały
No kiedyś jak jeszcze sprzęt w magazynie można było policzyć na palcach kompletu rąk i nóg, też mi się zdarzyło w remizie albo na wiejskim festynie tego typu oświetlacze powiesić, by dać choć namiastkę blindera, z żarówką 500W na niewielkiej powierzchni coś tam błysnęło Do tego dimmer i prosty sterownik, ale to było w czasach jak jeszcze grało się imprezy zdecydowanie nisko budżetowe. Ale ...... nie na estradzie Toż to szok, fakt że ktoś pomyślał, i coś z płaskownika .........., no ale to się nadaje jak wspomniałem - do remizy.
Znakiem rozpoznawczym pewnej lodzkiej firmy rowniez jest blinder tej konstrukcji
no w tym przypadku światło wieszała śląska firma, więc widać, że ten patent staje się popularny
Może będzie wojna patentowa jak Apple/Samsung
Tutaj jest na ramie, w Łodzi na krzyżaku +
nowa wersja blindera, made In Poland, takie coś powieszono na scenie
Mi się podoba.
Zaraz będzie rozkminka, że jak by powiesić tego więcej koło siebie i zrobić matrycę w MA...
Stanley podoba mnie się Twój tok myślenia
czy ktoś coś słyszał że podczas demontażu Woodstocku przewróciła się wieża z Layhera i pracownik z połamaną nogą trafił do szpitala?
http://www.youtube.com/watch?feature=en DhUqCf3FYM Z zaje..... innej beczki
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 10 zapytań ]