Temat: iPHONE - grand MA
Miał ktoś z was przyjemność pracować w takiej konfiguracji? Jak się to sprawuje?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miał ktoś z was przyjemność pracować w takiej konfiguracji? Jak się to sprawuje?
A to wogole dziala na IPHONIE?
Z tego co sie orientuje to wersja GMA Remote nie jest chyba przewidziana na badziewko o nazwie IPHONE a tylko na PPC z Windowsem Mobile na pokladzie aczkolwiek moge sie mylic
Istnieje wersja gMA Remote na iPhone do darmowego ściągnięcia w sklepie firmy Apple... (iTunes się chyba nazywa)
iTunes o ile mi wiadomo służy do odtwarzania/przetwarzania (itd.) audio
Chodzi dokładniej o "iTunes Store".
iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info. Będzie trzeba popytać kolegów z zachodu. Co z czym ugryźć by działało.
Ty chcesz świecić czy szpanować, że możesz ruszać światłem telefonem?
iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info.
http://www.lightpower.de/PDB/Support/So
0store.pdf
MA Lighting twierdzi że to iTunes Store ma to oprogramowanie... ja z tym nie planuję polemizować, zostawiam to Tobie.
midams napisał/a:iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info.
http://www.lightpower.de/PDB/Support/So 0store.pdf
MA Lighting twierdzi że to iTunes Store ma to oprogramowanie... ja z tym nie planuję polemizować, zostawiam to Tobie.
Już się dowiedziałem i iTunes zarządza iPhonem i dodali tylko wtyczkę remote'a od MA i działa. Lecz do tego trzeba dokupić jeszcze routera WiFi i skonfigurować ze stołem. Przepraszam i zwracam honor ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AN6_ypJt re=related
Tak myk miałem na myśli ![]()
Pytałeś się o iPhone. HTC Touch Diamond jest na Windows Mobile.
To co w końcu miałeś na myśli?
Jeśli chodzi o wersję Windows to ona po prostu działa (także z onPC), jest też emulator remote dla zwykłego PC.
Opis używania zdalnego sterowania jest w instrukcji konsolety.
Pytałeś się o iPhone. HTC Touch Diamond jest na Windows Mobile.
To co w końcu miałeś na myśli?Jeśli chodzi o wersję Windows to ona po prostu działa (także z onPC), jest też emulator remote dla zwykłego PC.
Opis używania zdalnego sterowania jest w instrukcji konsolety.
To podałem tylko dla przykładu. Wiem już ze WM jest stabilniejszy w tej kwestii ![]()
To podałem tylko dla przykładu. Wiem już ze WM jest stabilniejszy w tej kwestii
Jeżeli myślisz że WM jest STABILNIEJSZY od OS'a który na iphonie to się grubo mylisz kolego. Widać nigdy nie miałeś żadnego (palmtopa, palmfona) który działał pod kontrolą WM ![]()

Zaczyna się robić off-topic.
Jako że remote jest darmowy to co stoi na przeszkodzie samemu pobawić się? ![]()
Nie gryzie ![]()
Zaczyna się robić off-topic.
Jako że remote jest darmowy to co stoi na przeszkodzie samemu pobawić się?
Nie gryzie
Ja bym wolał pobawić się MA2
na żywo ;P

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 10 zapytań ]