Odp: Wysiwyg R23
łojejku sorki miałem na mysli 22 - sorki źle przeczytałem <lol>
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
łojejku sorki miałem na mysli 22 - sorki źle przeczytałem <lol>
Raczej słabo.
Dowcip polega na hardware'owy kluczu kodującym. Taki USB dongle..
do R22 takie coś było... dongle emulator...
Skoro jest do r22 to pewnie jest i do r23 aczkolwiek mylic sie rzecza ludzka ![]()
na pewno będzie... znając życie...
podobno w 23 zmieniono patent ochrony wiec dupa ...
Fakt też jest taki że nie mam 23 i nie testowałem czy będzie działało .
A ze strony można pociągnąć 22 a 23 tylko jak ma sie serial
Fakt też jest taki że nie mam 23 i nie testowałem czy będzie działało .A ze strony można pociągnąć 22 a 23 tylko jak ma sie serial
wszystko da się obejść... ![]()
Fakt też jest taki że nie mam 23 i nie testowałem czy będzie działało .A ze strony można pociągnąć 22 a 23 tylko jak ma sie serial
Patenty ochrony zmieniaja co kilka wersji ![]()
Na poczatku byl do Wysiwyga crack pozniej emulator lizaczka teraz skoro wymyslili cos innego trzeba pewnie bedzie poczekac az rozwiazanie pojawi sie gdzies w sieci no chyba ze jakis bogacz sie trafi i kupi orginal:)
Z wlasnych testow wiem ze kazde jedno rozwiazanie to okolo 4 - 5 wersji softu(w sensie kolejnych numerkow) a niekomercyjne poprawki wychodza dosc regularnie ![]()
szukalem, ni ma ![]()
Niecierpliwy kolega:P
Na niekomercyjne poprawki zawsze trzeba troche poczekac;)
Tym bardziej do takiego programu jak WYSIWYG ktorego nie uzywa zbyt wiele osob w porownaniu do innych programow
piraci
i właśnie po to jest ta 23 wersja żeby się to skończyło donglowanie emulatorem ![]()
Mam od pewnego czasu Wyga perform - buduje sceny wieszam głowy reflektory itp. Moje pytanie brzmi czy po zrobieniu takiego projektu mogę połączyć się jakoś ze skonfigurowanym odpowiednio sterownikiem i na nim poruszać głowami zapisywać na sterowniku programy cue grupy playbacky itp . . Poniosło mnie czy tak można zrobić? Jeśli tak, czy ktoś wie jak połączyć Wyga z Compulite Vector ?
Mam od pewnego czasu Wyga perform - buduje sceny wieszam głowy reflektory itp. Moje pytanie brzmi czy po zrobieniu takiego projektu mogę połączyć się jakoś ze skonfigurowanym odpowiednio sterownikiem i na nim poruszać głowami zapisywać na sterowniku programy cue grupy playbacky itp . . Poniosło mnie czy tak można zrobić? Jeśli tak, czy ktoś wie jak połączyć Wyga z Compulite Vector ?
To pogadaj z Krzyżakiem bo z tego co mi się wydaje to robił takie cuuuuda...
to sie da...
musisz ściągnąć sterownik do wysiwyga ze strony compulite... tam jest też PDF jak poustawiać temat aby działało .
Po to WYSiWYG jest, na Boga....
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 10 zapytań ]