Temat: Info
http://www.teatr.com.pl/news.htm#news_main
Tak szukałem w google
Tak użyłem "szukaj"
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.teatr.com.pl/news.htm#news_main
to się porobiło ...
A co z LTT? Tyle lat z Martinem...
rozstania nadszedł czas.
A co z LTT? Tyle lat z Martinem...
LTT sobie poradzi.
Cała tajemnica tego "co się porobiło" jest taka, że Martin stał się "Martin by Harman" ![]()
dopóki był w LTT chwaliliście ![]()
nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem...
ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny"
))))))))))
dopóki był w LTT chwaliliście
Pudło.
Nie odwołuję niczego co mówiłem o sprzęcie Martina. ![]()
To nie ja będę zmieniać opinię o nim (sprzęcie).
Czy ja wcześniej krytykowałem sprzęt Selecona po przejęciu przez Philips? No właśnie...
Ja mówię tylko, że jest nowy właściciel, który ma własne pomysły na dystrybucję i robi zmiany na całym świecie.
nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem... ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny"
))))))))))
Karuzela dopiero się zacznie ![]()
Ostatnio edytowany przez KacperP (2014-03-21 22:38:36)
czyli jednak? ![]()
kajmar888 napisał/a:dopóki był w LTT chwaliliście
Pudło.
Nie odwołuję niczego co mówiłem o sprzęcie Martina.
To nie ja będę zmieniać opinię o o nich.
Czy ja wcześniej krytykowałem sprzęt Selecona po przejęciu przez Philips? No właśnie...Ja mówię tylko, że jest nowy właściciel, który ma własne pomysły na dystrybucję i robi zmiany na całym świecie.
VGC napisał/a:nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem... ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny"
))))))))))
Karuzela dopiero się zacznie
czyli jednak?
"Jednak" co? ![]()
Nie jestem pewien o co chodzi.
VGC napisał/a:czyli jednak?
"Jednak" co?
Nie jestem pewien o co chodzi.
masz priva
To przykre ale od czasu pojawienia się w "show-bizne-sie" dużych korporacji typu PHILIPS, PRG lub wspomniany Harman ważny jest Exel a nie pewna lojalność.
W tej "karuzeli" chodziło mi o to, że Martin hurtowo wymienia dystrybutorów... i nie tylko. Wszystko widać na stronie Martina.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2014-03-24 07:31:46)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 10 zapytań ]