Odp: Hydepark
No nie koniecznie sobie żartował, swego czasu zrobiłem trochę takich kluczy. Przeznaczenie to przedewszytskim to zakładanie i zdejmowanie haków w łbach. Ale zwykłe motylki oczywiście też, dodatkowo nakrętki od chyba 10 do 21.
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE !
i DLATEGO powoli odechciewa mi się czytać to forum
sądząc po twoich wypowiedziach montaże masz za sobą także tylko dizajnerka aczkolwiek mogę się mylić jestem tylko człowiekiem a nie znamy się odpowiedz sobie wprost ile użyjesz tego klucza na miesiąc 2 razy 3 razy 8 razy kup sobie klucz nastawny za 15 i będziesz miał to samo ja do dachu euro-trasu gdzie motylków było ponad 100 używałem tylko tego klucza i wszystko było git
chyba że chodzi oto aby mieć napierdolone szpejów na pasku to już TWÓJ wybór
i DLATEGO powoli odechciewa mi się czytać to forum
sądząc po twoich wypowiedziach montaże masz za sobą także tylko dizajnerka aczkolwiek mogę się mylić jestem tylko człowiekiem a nie znamy się odpowiedz sobie wprost ile użyjesz tego klucza na miesiąc 2 razy 3 razy 8 razy kup sobie klucz nastawny za 15 i będziesz miał to samo ja do dachu euro-trasu gdzie motylków było ponad 100 używałem tylko tego klucza i wszystko było git
1. Nikt Tobie nie każe czytać tego forum.
2. To ile razy użyje tego klucza to moja sprawa. Nie muszę się nikomu z tego spowiadać. Jak będę miał ochotę to będę nim zbijał żarówki. Takim kluczem bardziej efektownie się zbijają.
3. Zadałem konkretne pytanie o konkretny klucz. To że używasz klucza nastawnego do dachu euro-truss, jakoś mało mnie obchodzi.
"Takisam" - o taki właśnie klucz mi chodzi
Klucz jaki pokazał Takisam moim zdaniem jest najlepszy do dokręcania "motylków", wszelkie multitoole się chowają, używałem jednego i drugiego.
PS: widząc napisy na kluczy to chyba czasami używałem dokładnie tego klucza  heh. Takisam czy my się przypadkiem nie znamy?
 heh. Takisam czy my się przypadkiem nie znamy? 
Ostatnio edytowany przez forpi (2013-01-16 03:20:44)
Hm, trochę zdziwił mnie taki ton odpowiedzi, skoro tyle lat pracujesz to na pewno wiesz, że kto nie nosi, ten się prosi i takie rzeczy jak latarka, leatherman czy rękawiczki to absolutne minimum. No chyba że się należy do grona troli którzy jeżdżą od lat a dalej mają gołą dupe i jak coś potrzebują to przyłażą i żebrają...
Co do oceny mojego "stanowiska" pomyliłeś się całkowicie, ale spoko tak jak piszesz, nie znamy się 
Dlaczego nie używam klucza nastawnego? Bo właśnie jest dużo cięższy, i nie chce mi się nosić tego przy pasku. Ten kluczyk od "taksim" znam i jest to naprawdę solidny kawał żelastwa i już wiem czemu wszyscy się nim zachwycają, bo ma otwieracz do piwa ! 
A co do częstości używania: każdy z ekipy ma klucz, założenie haków w kilkudziesięciu głowach to jest moment, zdjęcie tak samo. Takie jest jego główne przeznaczenie, wszyscy doceniają jak to przyspiesza i ułatwia prace. Nie napinajmy się i pozdrawiam.
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE !
takie rzeczy jak latarka, leatherman czy rękawiczki to absolutne minimum. No chyba że się należy do grona troli którzy jeżdżą od lat a dalej mają gołą dupe i jak coś potrzebują to przyłażą i żebrają...
To o mnie mowa ? ;D
cytat z aukcji allegro :
"BEAM PG KOPIA HARPIK ŻARÓWKA R5 PHILIPS PLATINUM ... BARDZO MOCNE ŚWIATŁO PORÓWNANIE Z 750W ŻARÓWKĄ WYŁADOWCZĄ
URZĄDZENIE JEST KOPIĄ GŁOWY HARPIK "
tylko co to jest ten harpik 
AUKCJA
Ostatnio edytowany przez mrówa (2013-02-01 21:20:11)
Tak szukałem w google
Tak użyłem "szukaj"
Google podpowiada
http://www.dailymotion.com/video/xx9bud RLRBPLm5Wh
Super Bowl Half Time Show - 2013 vs 180 sharpy
na plus z multimediami 
Ostatnio edytowany przez vandj (2013-02-06 21:58:04)
cytat z aukcji allegro :
"BEAM PG KOPIA HARPIK ŻARÓWKA R5 PHILIPS PLATINUM ... BARDZO MOCNE ŚWIATŁO PORÓWNANIE Z 750W ŻARÓWKĄ WYŁADOWCZĄURZĄDZENIE JEST KOPIĄ GŁOWY HARPIK "
AUKCJA
To chyba wystawiła jakaś osoba,która też jest na forum bo po Twoim wpisie poprawiono nazwę;)