Odp: tani i funkcjonalny sterownik z generatorem efektów
Do zainteresowanych: akurat mam do sprzedania robe control 1024 w zasadzie nieuzywany. Kupiony na 1 sztuke(dluga historyjka).
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Sterowanie » tani i funkcjonalny sterownik z generatorem efektów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do zainteresowanych: akurat mam do sprzedania robe control 1024 w zasadzie nieuzywany. Kupiony na 1 sztuke(dluga historyjka).
waldi1888 tylko, że FreeStyler ma na pewno więcej możliwości i funkcji i jest o wiele prostszy niż ten ShowTec. Do odpalania sekwencji i nie tylko możesz używać klawiatury komputerowej, a jak to Ci jest za mało to możesz dokupić Korga nanoKontrol i będziesz miał dodatkowe 18 przycisków, 9 suwaków i 9 potencjometrów za gorsze.
Co do twojej wypowiedzi podpinam się pod temat. Przyznam szczerze że klawiatura komputerowa to dla mnie za mało, możesz bardziej opisać rozwiązanie?
Co tu dużo opisywać... Kupujesz Korga NanoKontrol, podłączasz, instalujesz sterowniki, odpalasz FreeStyler'a i konfigurujesz sobie to co chcesz mieć na suwakach i przyciskach. Maksymalnie możesz mieć 3 Korgi NanoKontrol na raz podpięte do FreeStyler'a.
A możesz mi napisać jak to się konfiguruje?
Wchodzisz w opcję FreeStyler'a i tam masz zakładkę Midi, wybierasz urządzenie Midi z listy input i potem podpisujesz pod konkretną rzecz dany suwak czy przycisk. Podpisywania robisz przez kliknięcie na funkcję z listy, potem Edit i potem dusisz na kontrolerze to co chcesz.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]