Temat: Atomic 3000
Ej koledzy poszukuje palnika do Atomica  gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ?
 gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ? 
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ej koledzy poszukuje palnika do Atomica  gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ?
 gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ? 
Witam.Ja kupowałem dla siebie w Thomannie.75 euro plus 20 za przesyłkę.Coś mi się wydaje że taniej nie znajdziesz.Pozdrawiam
hmm... 400 zł za palnik + 80 za przesyłkę do PL = 480 zł za całość (po przeliczeniu z euro na złotówki). Na serio nie da się taniej?
Ostatnio edytowany przez tjakuszewicz (2013-06-18 22:08:52)
Thomann ma MAX15, jednak zapytaj w Elwolight, Lighting Center, te opcje mi przychodzą do głowy, może Prolight jeszcze. A temat być może i mnie dosięgnie - za parę dni "wkraczam" do jednego z okolicznych klubów na modernizację całej instalacji, a wiszący tam Atomic nie daje znaków "Świetlnych". Może bezpiecznik, a może ... 
A bo mój na ostatniej imprezie cyka czyli jakby kondenstator podawał prąd do palnika ale się nic nie świeci i mnie to dziwi bo nie mam pojecia jak to sprawdzić
polecam techlight, XOP 15 -320 brutto (złotych) 
Proste skoro martin to LTT  zapytać można nie zabiją Cię.
  zapytać można nie zabiją Cię.
cennik LTT - Strobe Lamp Atomic (MAX 15) 271 23% 334
przepłacacie w Thomannie
http://www.ltt.com.pl/sites/default/fil -05-10.pdf
Ostatnio edytowany przez vandj (2013-06-19 08:53:37)
Zwykłe xop15 też działa , z tym że szybciej się zużywa , podobno
XOP 15 to 1500W na 120V, MAX15 (3000W) jest na wyższe napięcie i takie też dostaje z elektroniki Atomica. Nie dziwne, że "zamiennik" szybciej pada  Gratis można zajechać stroboskop. Po za tym nie wyobrażam sobie XOP15 pracującego jako blinder
 Gratis można zajechać stroboskop. Po za tym nie wyobrażam sobie XOP15 pracującego jako blinder   Jak ma być bezpiecznie, i ma to działać dłużej niż raz, to tylko i wyłącznie oryginał. Zabezpieczenia w tym są projektowane pod MAX 15...
 Jak ma być bezpiecznie, i ma to działać dłużej niż raz, to tylko i wyłącznie oryginał. Zabezpieczenia w tym są projektowane pod MAX 15...
W starych specyfikacjach martina widziałem dopuszczalny zamiennik xop15 philipsa
nie no ale  1500 to jest za słabe
 1500 to jest za słabe 
Proste skoro martin to LTT
zapytać można nie zabiją Cię.
cennik LTT - Strobe Lamp Atomic (MAX 15) 271 23% 334
przepłacacie w Thomannie
Ej a to jest normalna ta XOP 15 3000 W jaka powinna być oryginalna ?? bo żadnych zamienników nie chce! 
masz napisane jak byk strobe ... ATOMIC (MAX 15) WIEC JAKI KUR*%#^%@##**&&$ WA ZAMIENNIK

Ej a to jest normalna ta XOP 15 3000 W jaka powinna być oryginalna ?? bo żadnych zamienników nie chce!
W cenniku jest lampa MAX 15, 3000W, dostarczana poprzez Martin do Atomica w wersji europejskiej (200-240V).
Nie pierdol bo Ci się rodzina powiększy  
Chyba po to jest to forum żeby się dopytać ?  czy mnie się cos pojebało ?
 czy mnie się cos pojebało ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 8 zapytań ]