Odp: Hydepark
Challenge Results
Your score: 953
Tylko test
Tak szukałem w google
Tak użyłem "szukaj"
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Challenge Results
Your score: 953
Tylko test
Też znalazłem "rodzynkę":
http://telewizjaox.pl/photoreports/1_ro
ze/033.jpg
Urządzenie może i używane na scenach, ale do sprzątania, do tego zamocowane wprost epicko!
nie wiem co do końca masz na myśli, mimo tego pierwsze co przykuło moją uwagę to nieprawidłowo zmontowane kraty
koledze chyba chodziło o ten halogen w tle
faktycznie, jeszcze kotara opierająca się z tyłu o reflektor, oj nie ładnie nie ładnie
nie wiem co do końca masz na myśli, mimo tego pierwsze co przykuło moją uwagę to nieprawidłowo zmontowane kraty
Dlaczego uważasz, że krata jest nieprawidłowo zbita? chodzi Ci o wyploty? nie każda krata ma wyploty na przemian przy łączeniu!!! Choćby Milos
...Dlaczego uważasz, że krata jest nieprawidłowo zbita? chodzi Ci o wyploty? nie każda krata ma wyploty na przemian przy łączeniu!!! Choćby Milos
do dnia dzisiejszego nie słyszałem ani nie spotkałem się z tym co mówisz, przyjrzałem się kratą na stronce milos`a i faktycznie - zwracam honor
Konstrukcja wyglądała na zmontowaną poprawnie, (choć aż tak się na tym nie znam), ale mocowanie halogena i ta kotara za nim - to się już ociera o pirotechnikę, niestety niekontrolowaną
dodam tylko, że takie rozwiązanie kwestii wyplotów cholernie utrudnia wieszanie urządzeń
kajmar rozumiem, że masz na myśli rozwiązanie oferowane m.in. przez 'Milos'?!
taaaa
W Eurotrussie HD34 jest ta sama sytuacja
bez urazy ale kto tej babce dał mikrofon? przesz tego się słuchać nie da...
@Mikey "bez urazy" ale te Twoje UMPA UMPA troszkę Cię spaczyło pod względem odbioru muzyki jako takiej.
W moich oczach ośmieszyłeś się ...
Z drugiej strony mieszkać w Polsce i nie znać dorobku takich artystów jak w/w to już zakrawa na ignorancję.
Ostatnio edytowany przez avekamil (2012-08-21 00:23:42)
więc jednak kogoś uraziłem swoją wypowiedzią...
czy ktoś z Was coś słyszał że kilka dni temu firma nagłośnieniowa z Wawy miała wypadek: urwała się zawiesie, spadło nagłośnienie i jeden z chłopaków jest połamany?
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 10 zapytań ]