826

Odp: Hydepark

Challenge Results
Your score: 953
Tylko test wink

Tak przeczytałem instrukcje
Tak szukałem w google
Tak użyłem "szukaj"

827

Też znalazłem "rodzynkę":
http://telewizjaox.pl/photoreports/1_ro … ze/033.jpg

Urządzenie może i używane na scenach, ale do sprzątania, do tego zamocowane wprost epicko! neutral

828

nie wiem co do końca masz na myśli, mimo tego pierwsze co przykuło moją uwagę to nieprawidłowo zmontowane kraty

829

koledze chyba chodziło o ten halogen w tle  smile

830

faktycznie, jeszcze kotara opierająca się z tyłu o reflektor, oj nie ładnie nie ładnie big_smile

831

Mikey napisał/a:

nie wiem co do końca masz na myśli, mimo tego pierwsze co przykuło moją uwagę to nieprawidłowo zmontowane kraty

Dlaczego uważasz, że krata jest nieprawidłowo zbita? chodzi Ci o wyploty? nie każda krata ma wyploty na przemian przy łączeniu!!! Choćby Milos

832

kajmar888 napisał/a:

...Dlaczego uważasz, że krata jest nieprawidłowo zbita? chodzi Ci o wyploty? nie każda krata ma wyploty na przemian przy łączeniu!!! Choćby Milos

do dnia dzisiejszego nie słyszałem ani nie spotkałem się z tym co mówisz, przyjrzałem się kratą na stronce milos`a i faktycznie - zwracam honor wink

833

Konstrukcja wyglądała na zmontowaną poprawnie, (choć aż tak się na tym nie znam), ale mocowanie halogena i ta kotara za nim - to się już ociera o pirotechnikę, niestety niekontrolowaną roll

834

dodam tylko, że takie rozwiązanie kwestii wyplotów cholernie utrudnia wieszanie urządzeń

835

kajmar rozumiem, że masz na myśli rozwiązanie oferowane m.in. przez 'Milos'?!

836

taaaa

837

W Eurotrussie HD34 jest ta sama sytuacja

838

Mikey napisał/a:

bez urazy ale kto tej babce dał mikrofon? przesz tego się słuchać nie da...

@Mikey "bez urazy" ale te Twoje UMPA UMPA troszkę Cię spaczyło pod względem odbioru muzyki jako takiej.

W moich oczach ośmieszyłeś się ...

Z drugiej strony mieszkać w Polsce i nie znać dorobku takich artystów jak w/w to już zakrawa na ignorancję.

Ostatnio edytowany przez avekamil (2012-08-21 00:23:42)

http://www.galeriaotwock.waw.pl/avekamil/jeb.jpg

839

więc jednak kogoś uraziłem swoją wypowiedzią...  roll

840

czy ktoś z Was coś słyszał że kilka dni temu firma nagłośnieniowa z Wawy miała wypadek: urwała się zawiesie, spadło nagłośnienie i jeden z chłopaków jest połamany?